September/oktober 2013

Begin september heeft de aannemer de twee bovenwoningen opgeleverd en is makelaar Hoekstra op zoek gegaan naar geschikte kandidaten. De makelaar heeft beide appartementen per september verhuurd en zal medio oktober starten met de verhuur voor de winkel ruimte.

Juli/augustus 2013

De vooroplevering van de twee appartementen heeft inmiddels plaatsgevonden. Na de bouwvakvakantie legt de aannemer de laatste hand aan de appartementen. Vanaf september 2013 zijn de appartementen beschikbaar voor verhuur.

Mei 2013

Aannemersbedrijf Weidenaar heeft de voorzetwanden in de winkel inmiddels gesloten en is afgelopen maand gestart met het uitzetten van de scheidingwanden voor de appartementen. Installateur Reekers is gestart met het instalaties voor beide appartementen en zowel het bouwkundige als installatietechnisch lopen de werkzaamheden conform planning. 

Maart 2013

De riolering op de begane grond is door Loodgieters- & Installatiebedrijf Reekers vervangen. De komende weken zal Reekers starten met de installatiewerkzaamheden voor de appartementen.

De twee appartementen zijn inmiddels voorzien van nieuwe kozijnen met HR++ glas.

Maart 2013

De lokale aannemer en installateur zijn in februari begonnen met de opbouw van de winkel en de twee bovengelegen woningen. De werkzaamheden liggen keurig op schema en de samenwerking  tussen alle partijen loopt voorspoedig.

 

Februari 2013

De omgevingsvergunning is door de gemeente Leeuwarden begin februari afgegeven.  Aannemersbedrijf Weidenaar heeft de sloopwerkzaamheden afgerond en is gestart met de renovatiewerkzaamheden in de winkel. De eerste bouwvergadering heeft op locatie plaatsgevonden in het bijzijn van architect Dorenbos en installateur Reekers.

 

December 2012

Na overleg gevoerd te hebben met de gemeente, verwachten wij in januari de omgevingsvergunning te ontvangen.

De aanbesteding hopen wij medio januari te kunnen afronden met een lokale aannemer en installateur. De materiaalkeuze's zullen conform de NIBE's Basiswerk Milieuclassificaties worden uitgevoerd.

 

November 2012

Velo heeft na diverse ontwerpen haar voorkeur kenbaar gemaakt aan architecetenburo Dorenbos. De omgevingsvergunning zal komende week ingediend worden bij de gemeente Leeuwarden en Velo is inmiddels begonnen met de aanbestedingsprocedure voor de aannemers en installateurs.

De planning is nog altijd om medio eertse kwartal 2013 te starten met de renovatiewerkzaamheden.

 

Oktober 2012

Velo heeft besloten om het pand aan de Voorstreek 46 te Leeuwarden te renoveren. Op de begane grond wordt een winkel gerealiseerd met daarboven 2 appartementen.

De omgevingsvergunning wordt medio eerste kwartaal 2013 verwacht.

 

 

voorgevel

 

 

 

 

Bord

App 1

Achtergevel Leeuwarden

Foto woning Leeuwarden

 

 

foto winkel Leeuwarden

 

 

Voorzijde