Organisatie

Velo Beheer richt zich momenteel op de exploitatie van haar eigen onroerend goed portefeuille. De onroerend goed portefeuille bestaat uit winkels en appartementen door geheel Nederland, een bedrijventerrein in Barendrecht en een Château in België. De diversiteit (A en B locaties) en geografische ligging van de panden binnen de portefeuille maken het bezit van Velo Beheer uniek.

Velo Beheer ziet milieuvriendelijk, duurzaam en maatschappelijk bewust ondernemen als haar prioriteit. De verhuurcondities staan in dienst van dit beleid. Velo Beheer maakt onderscheid in een tweetal keuzes. Te weten:

Interne keuze
Interne keuzes richten zich op het nemen van verantwoordelijkheid en bewustwording in duurzame toepassingen voor haar eigen bedrijfsvoering. Zo kiezen we voor:

Externe keuze
Externe keuzes richten zich op duurzame samenwerkingsverbanden met huurders, aannemers, installateurs en overige partners. Zij spelen voor Velo Beheer een belangrijke rol bij het doorvoeren en implementeren van onze doelstellingen als een platform voor verandering. Zo kiezen we voor:

recycle  eko  boomvrij